Search
Close this search box.

Domov bez bariér

Projekt Domov bez bariér zajišťujeme jako bezplatnou službu na celém území ČR, pro všechny zájemce z řad tělesně i těžce tělesně postižených. Cílem projektu je poskytnout zájemcům konzultaci a vyhledání nemovitosti, včetně zprostředkování prodeje jejich stávajícího bydlení, právních služeb i zápisů na katastrálních úřadech...

Projekt Domov bez bariér zajišťujeme jako bezplatnou službu na celém území ČR, pro všechny zájemce z řad tělesně i těžce tělesně postižených. Cílem projektu je poskytnout zájemcům konzultaci a vyhledání nemovitosti, včetně zprostředkování prodeje jejich stávajícího bydlení, právních služeb i zápisů na katastrálních úřadech.

V současné době je nabídka nemovitostí na realitním trhu o mnoho větší než poptávka, proto se prodávající (většinou realitní kanceláře), snaží nabídku poněkud „přikrášlit“ a nabízejí nemovitosti jako BEZBARIÉROVÉ, ale skutečnost je jiná. V lepším případě je dům sice bezbariérový, ale bytová jednotka už ne. Přestavba a úpravy bývají komplikované. Podobná situace je i s rodinnými domy. Pro tělesně postiženého člověka je vyhledání vhodného bydlení duševně i fyzicky náročné. Projekt DOMOV BEZ BARIÉR se snaží tyto problémy eliminovat.

Bezplatně nabízíme tyto služby:

a) bydlení vytipujeme na základě požadavků klientů s přihlédnutím k druhu postižení a zdravotnímu stavu,

b) osobně prověříme na místě, zda jsou údaje o prodávané nemovitosti správné,

c) zjistíme, je li nemovitost vhodná jako bezbariérová, popř. jaké jsou možnosti „upravitelnosti“ na bezbariérové bydlení.

d) pořídíme foto a video dokumentaci nemovitosti i jejího okolí.

Klient má poté na základě shora zjištěných skutečností jistotu, že cesta na prohlídku jeho nového potencionálního domova nebude dalším zklamáním.

Našim cílem je soustředit do jednoho místa co nejširší nabídku a poptávku s individuálním přístupem ke klientům a jejich rodinám, kteří následkem úrazu nebo onemocnění musí v průběhu života překonat těžkou životní situaci a najít cestu dál.

Rádi bychom, aby se projekt DOMOV BEZ BARIÉR stal pro Vás, Vaši rodinu a blízké užitečným a přátelským pomocníkem.

http://www.ulicereality.cz/stranky/domov-bez-barier.htm

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email