Search
Close this search box.

20. ročník CESTY ZA DUHOU jde do fineše příprav!

book-gf1e463fe1_1920

V letošním roce nás provází téma „CESTA“. Je to opět velmi široké téma a nabízí řadu možností připomenout si vaše výpravy životem, krajinou, s rodinou, přáteli, do minulosti, do budoucna. Veškerá díla se všemi náležitostmi potřebujeme obdržet nejpozději 29. července 2022.

Jak říká klasik, „I cesta je cíl“. Ve spojení s Nadačním fondem Impuls si na cestu rozsvítíme!

Malujete, kreslíte, modelujete, tvoříte koláže, fotografujete, píšete, vytváříte rukodělné výrobky, odhalte nám, co vás dělá radost. Nic není špatně nebo málo. Vaše dovedné ruce, mozky a kreativita jistě zpracují toto téma do výtvarné, literární či další podoby, jež půjde vystavit. A my budeme rádi, když nám vaše díla poskytnete k výstavě a
představení široké veřejnosti.

Nemusíte se ničím omezovat (stylem, formou), důležité je držet se jen několika pokynů uvedených na konci tohoto dopisu a nenechávat nápady a posílání děl na poslední chvíli.

Výstava Cesta za duhou s tématem „CESTA“ se bude konat listopadu 2022 v budově rektorátu ČVÚT v Praze.

POKYNY:
Vaše výtvory můžete doručit dvěma způsoby: poštou, nebo osobně. Poštou na adresu Revenium, z.s., Na Pankráci 1062/58, Praha 4, 140 00.

Osobně na RS Centrum, Karlovo náměstí 32, Praha 2, Fakultní poliklinika VFN. Zde díla předávejte paní Janě Michalcové, a to ve všední dny od 8.00 do 15.00.

Nezapomeňte prosím u jednotlivých děl uvést rovněž jméno, příjmení a kontakt na autora, dále krátký popisek (v rozsahu nejvýš 300 znaků i s mezerami), který použijeme jako text do katalogu výstavy.
Vyhrazujeme si právo provést výběr autorských děl.
Vystavená díla vrátíme autorům poštou v prosinci 2022.

Kontakt na kurýtorku výstavy: Lenka Brožková, lenka.brozkova@revenium.cz, telefon 739 229 956.

Pořádá Revenium, z. s., ve spolupráci s UNIE ROSKA | CEROS | Nadační fond IMPULS | Sdružení mladých sklerotiků | MERCK

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email