Search
Close this search box.

AAA Auto spouští speciální program pro osoby se zdravotním postižením

Společnost AAA AUTO zahájila program AAA AUTO mobilita, v rámci kterého nabízí jako jediný prodejce ojetých aut v České republice osobám se zdravotním postižením možnost zakoupit si vůz za výhodných podmínek včetně jeho speciální úpravy...

Společnost AAA AUTO zahájila program AAA AUTO mobilita, v rámci kterého nabízí jako jediný prodejce ojetých aut v České republice osobám se zdravotním postižením možnost zakoupit si vůz za výhodných podmínek včetně jeho speciální úpravy.

Projekt AAA AUTO mobilita zaštiťuje Národní rada osob se zdravotním postižením a Svaz paraplegiků, významné organizace zabývající se problematikou osob se zdravotním postižením. Společně s těmito partnery se na projektu podílí také Česká federace florbalu vozíčkářů.

„Naše společnost dlouhodobě a různými formami podporuje neziskové organizace. Jejich prostřednictvím pomáháme přímo těm, kteří to nejvíce potřebují. Jsme si vědomi toho, že osoby se zdravotním postižením to s dopravní mobilitou nemají jednoduché, a proto jsme přišli s programem Mobilita, který jim může pomoci se lépe integrovat do společnosti,“ říká k novému projektu viceprezidentka společnosti AAA AUTO Karolína Topolová.

Lidé se zdravotním postižením, kteří budou mít zájem si u AAA AUTO vůz koupit, dostanou na všech českých pobočkách AAA AUTO komfortní a přednostní servis. Na infolince 800 112 274 budou speciálně vyškolení operátoři se zájemci konzultovat výběr vhodného vozu a možnosti jeho úprav.

Držitel průkazu TP ZTP či ZTP/P získá u AAA AUTO zvýhodněný spotřebitelský úvěr s nízkou sazbou RPSN. Díky spolupráci s ČPP na programu AAA AUTO mobilita si klient pořídí jak povinné tak havarijní ručení až o 40 % levněji, a to po celou dobu jeho trvání. Pro ty zákazníky, kteří dostanou státní příspěvek na zakoupení motorového vozidla, jsme se společností AIM připravili „pojištění státního příspěvku“ za sníženou cenu o 10%. Také servisní služby budou zákazníkům v našich smluvních servisech v Praze, Ostravě a Brně poskytnuty se slevou. Případné úpravy podřízené individuálním potřebám klienta budou zajištěny specializovanými partnerskými firmami. Dopravu k úpravci a zpět poskytuje AAA AUTO klientům programu bezplatně. V případě zájmu zprostředkuje AAA AUTO také kurzy autoškoly pro handicapované.

V rámci spolupráce jsou NRZP a Svazu paraplegiků zapůjčeny dva vozy s úpravou ručního řízení, které převzali zástupci partnerských organizací Václav Krása a Alena Jančíková na pražské pobočce AAA AUTO z rukou viceprezidentky společnosti Karolíny Topolové.

Všechny další informace o projektu Mobilita jsou umístěny na www.mobilita.aaaauto.cz.

Zdroj: helpnet.cz

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email