Search
Close this search box.

Clarinet Factory s Alanem Vitoušem a Lenkou Dusilovou pro IMPUL

PRAHA, Dovolte mi, abych Vás jménem správní rady nadačního fondu IMPULS pozvala na každoroční benefiční Koncert pro IMPULS dne 18.dubna 2012 od 19.00hod. v divadle MINOR, Vodičkova 6, Praha 1...

Vážení přátelé nadačního fondu IMPULS, od založení nadačního fondu uplyne v dubnu 12 let.

Za tuto dobu se nám podařilo rozdělit nadační příspěvky ve výši takřka 11 miliónů korun.

Namátkou jmenujme projekty z roku 2011 : podporu fyzioterapie v MS centru Praha 2 ve výši 540.000,-Kč, podporu psychoterapie v MS centru v Praze 2 a v Plzni ve výši 931.000,-Kč, podporu vybavení MS centra v Praze 2 ve výši 3.300.000,-Kč, podporu vybavení Domova sv. Josefa v Žirči ve výši 160.000,-Kč a další projekty, které budou podrobně uvedeny ve výroční zprávě za r. 2011.

Pro mnohé nadační fondy byl loňský rok velmi nepříznivý, proto jsme velmi rádi, že Impuls patřil v loňském roce mezi ty fondy, jimž se podařilo podpořit nejvíce projektů za dobu jeho trvání.

Tato podpora by se však bez Vašeho přispění, Vaší pomoci a Vaší iniciativy nemohla uskutečnit!

Dovolte mi, abych Vás jménem správní rady nadačního fondu IMPULS pozvala na každoroční benefiční Koncert pro IMPULS dne 18.dubna 2012 od 19.00hod. v divadle MINOR, Vodičkova 6, Praha 1.

V rámci benefice na něm posedmé vystoupí náš tradiční partner Clarinet Factory s Alanem Vitoušem a hostem Lenkou Dusilovou.

Vstupenka na koncert v ceně 290,-Kč může být spojena s dobrovolným darem ve prospěch nadačního fondu IMPULS. Pokud využijete tohoto spojení, bude Vám vystavena darovací smlouva v hodnotě Vašeho celkového daru.

Výtěžek koncertu bude použit na podporu psychoterapie pacientů s roztroušenou sklerózou mozkomíšní v MS centrech po celé republice v souladu se statutem našeho nadačního fondu.

Vzhledem k tomu, že patříte mezi vážené dárce Nadačního fondu IMPULS a v minulosti jste s námi spolupracovali, chtěli bychom Vás požádat o laskavé zvážení, zda i v letošním roce můžete náš nadační fond IMPULS podpořit.

Děkujeme Vám a těšíme se s Vámi na koncertě naviděnou!.

Jana Vojáčková, výkonná ředitelka nadačního fondu IMPULS

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email