Search
Close this search box.

Roska Ostrava Vás zve na Světový den RS v Ostravě

KLIMKOVICE, Roska Ostrava ve spolupráci MS centrem neurologické kliniky FNO a Unii Roska v ČR pořádá dne 30.5.2012 v lázních Klimkovice celostátní oslavy Světového dne RS s mezinárodní účasti...

Roska Ostrava ve spolupráci MS centrem neurologické kliniky FNO a Unii Roska v ČR pořádá dne 30. května 2012 v lázních Klimkovice celostátní oslavy Světového dne RS s mezinárodní účasti.

Generálním partnerem je AquaKlim,s.r.o., Sanatoria Klimkovice .Záštitu nad celou akcí převzal ředitel Krajského úřadu MSK PaedD. Jaroslav Soural a odbornou garancí má MS centrum neurologické kliniky FNo, které vede MUDr. Olga Zapletalová.

Program je rozdělen na dvě části : odborný program bude probíhat v kinosále a kulturní program proběhne v prostorách kolonády lázní.

Časový harmonogram :

Kinosál :

15.00 Zahájení

15.20 Cyklus odborných přednášek ( témata přednášek ještě nejsou známa)

16.20 Přestávka na občerstvení

16.40 Slavnostní předávání CEN UNIE ROSKA V ČR

17.20 Ukončení odborné části

Kolonáda lázní :

18.00 Slavnostní zahájení večera (slavnostní raut )

19.00 Klimkovický pěvecký sbor

19.30 Ukázka country tanců

20.00 – 23.00 volná zábava, tanec, zpěv

Pro účastníky je možnost zajištění ubytování v areálu lázní Klimkovice za cenu 300 Kč se snídani .

ZÁJEMCI SE MUSÍ NAHLÁSIT DO 20.5.2012 na email: roska.ostrava@seznam.cz Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny (jméno a příjmení, datum narození, bydliště, kontakt.telefon)

Spojení na Sanatoria: Vlakem Ostrava Svinov ,před nádražní halou zastávka bus č.64 na konečnou Sanatoria Klimkovice ,zakoupit jízdenku za 24 Kč .

Další informace budou uveřejněny na webu www.roska-ostrava.cz koncem měsíce dubna. Případné dotazy na výše uvedený email a nebo na tel. : 774 805 848

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email