Search
Close this search box.

Kalendář “Klapzubova jedenáctka” do každé rodiny!

Kalendář s názvem Klapzubova jedenáctka vznikl na pomoc pacientům s roztroušenou sklerózou, organizovanou a uskutečňovanou prostřednictvím Nadačního fondu IMPULS. Fotografie významných českých fotbalistů pro kalendář vytvořil světově proslulý fotograf Robert Vano bez nároku na honorář...

KALENDÁŘ DO KAŽDÉ RODINY!

SKVĚLÝ VÁNOČNÍ DÁREK!

Klapzubova jedenáctka

  • kalendář pro rok 2014
  • kalendář pro každého fotbalového fandu
  • kalendář do každé rodiny
  • kalendář pro každého, který ví,

že roztroušená skleróza není o zapomínání

Kalendář s názvem Klapzubova jedenáctka vznikl na pomoc pacientům s roztroušenou sklerózou, organizovanou a uskutečňovanou prostřednictvím Nadačního fondu IMPULS. Fotografie významných českých fotbalistů pro kalendář vytvořil světově proslulý fotograf Robert Vano bez nároku na honorář.

“Člověk musí pořád chtít něco víc a někam výš. Po celý život., slýchávali členové slavné Klapzubovy jedenáctky. Chceme ukázat, jak je nejen pro pacienty s roztroušenou sklerózou, ale i pro nás všechny důležitá soudržnost, vůle a poctivé cvičení,” říká na vysvětlenou, proč se kalendář jmenuje Klapzubova jedenáctka ředitelka Nadačního fondu IMPULS Jana Vojáčková.

Koupí kalendáře (500,- Kč) přispějete na projekt ReMuS, kterým Nadační fond IMPULS podporuje výzkum a léčbu pacientů s roztroušenou sklerózou.

Na stránkách kalendáře uvidíte Horsta Siegela, Jiřího Jarošíka, Ivana Haška, Martina Vaniaka, Jiřího Novotného, Vladimír Šmicera, Jana Kollera, Pavla Horvátha, Ivana Haška jr. Pavla Haška a Jiřího Šmicera jr.

Přijímáme objednávky na kalendáře! Nedbalova@multiplesclerosis.cz nebo 736 641 888 . Možno i s podpisem Roberta Vana!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email