Search
Close this search box.

Hledáme nové tváře do projektu Srdcerváči

Nadační fond pro podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením (NFOZP) vyhlašuje výběrové řízení na místa „Srdcerváčů“ – tváří jedné z mediálně nejúspěšnějších kampaní v ČR. V roce 2016 bychom rádi ukázali osudy lidí, kteří pomáhali druhým a sami o své zdraví přišli.

V roce 2016 bych NFOZP rád ukázala osudy lidí, kteří pomáhali druhým a sami o své zdraví přišli. Tvářemi dalšího ročníku Srdcerváčů se mohou stát muži i ženy, lékaři i sestry, hasiči i policistky, záchranářky i dobrovolníci Horské služby, učitelé, pomáhající profese… Zkrátka chceme v příštím ročníku vzdát hold všem, kteří si pomoc druhým vybrali jako svoji pracovní či životní náplň, ale sami neměli tolik štěstí.

Podmínkou není to, že by ke ztrátě zdraví muselo dojít při výkonu dané profese. Podmínkou účasti není ani potřeba hledání nového místa. Cílem projektu Srdcerváči je ukázat většinové ‚zdravé‘ populaci, že lidé se zdravotním omezením dokážou pracovat stejně dobře jako kdokoli jiný. Tváří našeho projektu tak může být i člověk, který je ve své práci spokojený, nechce ji měnit. Jedinou podmínkou je "chut´ a odvaha být vidět" a vyprávět svůj příběh ostatním.

Ideální kandidát by měl být komunikativní, ochotný podělit se o svůj příběh, prezentovat a sdílet ideály kampaně v médiích. Podmínkou je uživatelská znalost práce s PC a internetem. Znalost grafických programů, administrace webů či sociálních sítí je velkou výhodou. Dále uvítáme dobré vyjadřovací a stylistické schopnosti v mluveném a písemném projevu. Bližší informace k předchozím ročníkům kampaně najdete na www.srdcervaci.cz

Jedná se o práci na dohodu o provedení práce na období 1. 6. 2016 – 31. 12.2016 s tím, že hlavní objem práce je od srpna do listopadu. V květnu a červnu se budou připravovat medailonky a proběhne focení. Přesný rozsah spolupráce a náplň práce budou domluveny individuálně dle schopností a možností vybraných kandidátů.

Pokud Vás nabídka zaujala, pošlete nám svůj životopis, motivační dopis a aktuální fotografii na email: katerina.sirotkova@nfozp.cz

Do předmětu napište „Chci být Srdcerváčem“ Pozor! Přihlášky přijímáme pouze do 31. března 2016!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email