Search
Close this search box.

Získejte mobilní internet na celý rok zdarma

Jestliže máte zájem mobilní internet na rok zdarma získat, přihlaste se do 15. 1. 2017 na webu vodafone.cz/vanoce. Vánoční dárek původně určený jen pro vozíčkáře je rozšířený na ostatním držitele průkazu ZTP či ZTP/P.
Registrace
S registrací neváhejte. Bez ní nebude možné data zdarma získat. Přihlásit se mohou jak zákazníci Vodafonu, tak i zákazníci ostatních operátorů. V registračním formuláři jednoduše vyplníte své osobní a kontaktní údaje, přiložíte naskenovaný průkaz ZTP nebo ZTP/P a vyberete si, jak si přejete darovaná data získat.

Pokud jste zákazníkem Vodafonu, budou vám data zdarma aktivována přímo na vašem stávajícím telefonním čísle, případně si můžete zvolit možnost získat data na předplacené kartě. Součástí předplacené karty bude navíc k datům za cenu 100 Kč i kredit v hodnotě 100 Kč, takže nezaplatíte nic navíc.

Pokud si zvolíte doručení předplacené karty poštou, počítejte prosím s poštovným 80 Kč nebo si můžete kartu zdarma vyzvednout na vámi zvolené prodejně Vodafonu.
Pokud zákazníkem Vodafonu nejste, nevadí, data získáte prostřednictvím předplacené karty za stejných podmínek, jako je uvedeno výše.

Veškeré informace budou uvedené také v registračním formuláři.

Distribuce dat
Do 31. 1. 2017 vyrozumíme všechny přihlášené o tom, zda dárek získávají. Samotná distribuce dat by měla proběhnout nejpozději do konce února 2017. Více informací najdete v sekci Otázky a odpovědi na webu www.vodafone.cz/vanoce. Kompletní podmínky pak na https://tam.je/registrace
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email