Search
Close this search box.

Nová možnost poradit se s odborníky

Revenium a redakce magazínu Inspirante od prosince spouští novou sekci – Poradny Revenia. Potřebujete se bezplatně poradit s odborníky o tématech souvisejících se zdravotním postižením? Orientovat se v nové životní situaci? Nasměrovat na experty? Bude tu právě pro Vás.

Jak bude vše na www.inspirante.cz fungovat?

Na mailové adresy odborníků je možné zaslat otázky a oni Vám na ně odpovědí. Nejzajímavější a obecná témata najdete posléze i na stránkách Inspirante. Jednou měsíčně bude také vždy jeden z odborníků účastníkem online chatu v reálném čase. První se uskuteční ještě před vánočními svátky v pátek 14. prosince.

Jaké poradny se chystají? Budou čtyři a postupně se přidají další.

Zasláním dotazu do jedné z poraden Revenia souhlasíte se zpracováním osobních údajů. Nejzajímavější dotazy mohou být anonymně zveřejněny.

Rádce postupně představíme. Už dnes můžeme představit studentku práv a výraznou spolupracovnici Revenia, Nicole Fryčovou. Zveme Vás ke čtení jejího profilu.

Nicole Fryčová

Momentálně jsem studentkou 4. ročníku Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Právo je všude kolem nás, reguluje naše životy, setkáváme se s ním každý den a je krásné mu hlouběji porozumět, i proto bylo studium práv mojí první a jedinou volbou, kam se vydat po studiu gymnázia. Prostřednictvím práva mohu pomoci ostatním lidem, kteří se zrovna ocitli v nějakých náhlých nesnázích nebo obtížnější etapě života. Mezi má oblíbená právní odvětví patří pracovní a občanské právo, právo sociálního zabezpečení, zdravotnické právo i ústavní a trestní právo. Velmi mě zajímá proces získávání příspěvku na kompenzační pomůcky, vyřizování příspěvku na péči a invalidní důchody.

Tip: přečtěte si také rozhovor Nicole Fryčová: Jít si za snem má cenu

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email