Search
Close this search box.

Podpořme společně Lucku Suchou v anketě Žena regionu!

Výstřižek

Lucie je klíčovou odbornicí v oblasti rehabilitace pacientů s roztroušenou sklerózou a neúnavnou propagátorkou komplexního přístupu. 

Rozumí tělu a duši jako spojeným nádobám, které se navzájem ovlivňují a ví, že lidskou bytost a její svět je nutné brát jako celek. 

Uvedla specializovaný systém kruhového tréninku do běžné rehabilitační praxe, ve spolupráci s psychoterapeutkou vypracovala koncept intenzivních víkendových programů “Potkalo se tělo s duší”, který pomáhá uvědomit si souvislosti mezi psychickou a fyzickou stránkou osobnosti. Tento program, kterým od roku 2011 prošlo již mnoho pacientů, má nadšené ohlasy i mezi lékaři.

Je zakladatelkou a předsedkyní spolku MSrehab, který si klade za cíl vytvořit informační a kontaktní základnu pro fyzioterapeuty, ergoterapeuty, psychoterapeuty a odborníky na sociální poradenství, kteří pečují o pacienty s roztroušenou sklerózou mozkomíšní. V rámci tohoto projektu neúnavně přednáší a publikuje, přestože se momentálně pečlivě věnuje výchově svých dvou malých dcer a rodině.

HLASUJME ZDE

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email