Search
Close this search box.

O Cenu ČSOB Internet a můj handicap se mohou autoři ucházet už jen do 16. února

Bureš

V uplynulých 15 ročnících literární soutěže Internet a můj handicap zvítězili šestkrát vozíčkáři, čtyřikrát nevidomí, třikrát neslyšící a po jednom vítězství získali autoři s roztroušenou sklerózou a koktavostí. Kdo zvítězí v 16. ročníku, který probíhá podle nových pravidel? Uzávěrka přihlášek do soutěže o Cenu ČSOB Internet a můj handicap je 16. února 2020.

I nadále je soutěž určena pro autory se zdravotním postižením, ale takové, kteří využívají blogy, vlogy, videa, podcasty (vlastní nebo společné s dalšími autory), případně jiné formy internetové komunikace (Facebook, Instagram)  k informování veřejnosti  o specifikách daného zdravotního postižení či k výměně zkušeností s lidmi se stejným zdravotním handicapem.  Mělo by jít o nikoliv jednorázovou, ale soustavnější aktivitu

Autoři se mohou přihlásit do soutěže na adresu info@helpnet.cz, a to nejpozději do 16. února 2020. Přihláška musí obsahovat jejich poštovní i e-mailovou adresu a odkazy na zveřejněné příspěvky. Mohou ji doplnit údaji o sledovanosti příspěvků, reakcích na ně a jaká byla jejich motivace k této aktivitě. Podrobnější informace o soutěži najdou na www.inspo.cz/cena-csob.

Tři soutěžící odmění ČSOB částkou 7000, 5000 a 3000 Kč a pořádající BMI sdružení pořídí jejich videoprofily, další v pořadí dostanou knihy od nakladatelství Portál. Vyhlášení výsledků soutěže a předání cen vítězům se uskuteční na konferenci INSPO v Kongresovém centru Praha 28. března 2020.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email