Search
Close this search box.

I Vaše dílo může být součástí letošní výstavy Cesta za duhou

pair-3852277__340

Letošní téma „RODINA“ přímo vybízí k zamyšlení a k poctě těm, kteří nám stojí po boku, kryjí nám záda a jsou tu pro nás. Vyfoťme se, napišme to, nakresleme nebo třeba udělejme koláž. Důležité je jen držet se několika pokynů.

Nezisková organizace Revenium je hrdým pořadatelem již 18. ročníku výstavy Cesta za duhou.

Téma RODINA. Nemusí být jen legitimní členové společné domácnosti, tedy ti, s nimiž nás spojuje společné příjmení. Jako doma se můžeme cítit se psem na klíně, v oblíbeném křesle přikrytí dekou a s fikusem nad hlavou. S přáteli a známými, i když třeba jen na telefonu, v klubu nebo v pacientské skupině. Rodinou nám mohou být i sousedé či kolegové z práce nebo oblíbení zdravotníci či lékaři. Poklidně a hezky nám může být třeba i teď, ve skupině autorů a pořadatelů Cesty za duhou.

Dejme vědět těm, kteří nám drží palce a možná nás drží, když ne v náručí, tak třeba nohama na zemi, co pro nás znamenají. Pojďme umělecky ztvárnit, co pro nás „RODINA“ znamená.

Důležité je jen držet se několika pokynů uvedených na konci této výzvy a pamatovat na to, že letos se díla musejí dát zarámovat.

Veškerá díla se všemi náležitostmi potřebujeme obdržet nejpozději 4. 8. 2020. Doručit je můžete dvěma způsoby, poštou nebo osobně.

  • Poštou na adresu: Revenium, z. s., Na Pankráci 1062/58, Praha 4, 140 00.
  • Osobně na: RS Centrum, Karlovo náměstí 32, Praha 2, Fakultní poliklinika VFN. Zde díla předávejte paní Janě Michalcové, a to ve všední dny od 8:00 do 15:00 hodin.

Nezapomeňte prosím u jednotlivých děl uvést rovněž jméno, příjmení a kontakt na autora, dále také krátký popisek (v rozsahu maximálně 300 znaků i s mezerami), který použijeme jako text do katalogu výstavy.

Výstava Cesta za duhou s tématem „RODINA“ se bude konat ve dnech 2. 11. – 30. 11. 2020 v nové budově radnice Prahy 7. Datum vernisáže je 3. 11. od 16:30 do 18:30.

Vyhrazujeme si právo provést výběr autorských děl. Vystavená díla vrátíme autorům poštou během prosince 2020.

Těším se na spolupráci s vámi, neváhejte se na mne kdykoliv obrátit.

Tereza Nagyová, kurátorka výstavy Cesta za duhou a projektová manažerka Revenia , www.cestazaduhou.cz e-mail: cesta.za.duhou@gmail.com tel: 775 633 730

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email