Search
Close this search box.

Šťastní rodiče navzdory eresce

four-leaf-clover-1892660_960_720

Už jen dva týdny můžete zasílat tři fotografie (před rodičovstvím, z období “očekávání” a po narození potomka) a soutěžit o relaxační pobyt v lázních pro dva dospělé a dvě děti.

V návaznosti na loňskou soutěž “Jak mi ereska změnila život“, do níž účastníci posílali své krátké videopříběhy, letos pořádáme další ročník. Tentokrát očekáváme krásné fotografie z vašeho rodinného alba.

Téma rodičovství jsme zvolili, abychom ukázali lidem s roztroušenou sklerózou a celé veřejnosti, že ani tato zákeřná choroba nemusí být na překážku v záměru  založit rodinu. Chceme poukázat mimo jiné na to, že pro maminky s ereskou nemusí být těhotenství strašák, a že i s tímto typem onemocnění může každý „fungovat“ jako rodič.

Ať už jste máma nebo táta s ereskou, vychováváte děti v páru nebo “single”, je soutěž určena právě vám.

Stačí, když nám do 20. září 2020 pošlete tři fotografie. Vůbec nevadí, pokud jste už jako rodič dospěl do věku prarodiče – posílat můžete fotky třeba i s dospělými potomky.

  • První z kterékoli doby, než jste se stali rodiči (z vlastního dětství, promoci, svatby atp.)
  • Druhou z doby, kdy jste čekali děťátko
  • Třetí z období aktivního rodičovství

Stejně jako loni máme pro výherce krásnou cenu – týdenní pobyt v lázních Teplice pro dva dospělé a dvě děti, během kterého se krásně zrelaxujete a obohatíte o nové zážitky. Kdo ví, třeba vznikne nový materiál pro další ročník soutěže 🙂

Fotky posílejte do 20. září 2020 na adresu soutez@inspirante.cz

Do emailu, prosím, uveďte plná jména osob na fotografiích a město, ze kterého jste. Výsledky vyhlásíme v listopadu 2020.

Všechny zaslané fotografie, včetně jmen osob na nich zdokumentovaných, budou moci být použity na www.aktivnizivot.cz a k propagaci projektu na sociálních sítích, v médiích nebo při veřejných projekcích.

Máte nějaké dotazy? Napište na email info@aktivnizivot.cz

Těšíme se na Vaše fotografie!

Pořadatelem soutěže je Aktivní život.cz ve spolupráci se společností Merck, spol. s r. o.

Ceny do soutěže věnuje nezisková organizace Revenium, z. s.

Mediálním partnerem je online magazín Insprirante.cz

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email