Search
Close this search box.

Světový den roztroušené sklerózy ve VFN Praha

slunečnice

Přijďte 30. května rozsvítit zasazením slunečnice areál Kateřinské zahrady ve VFN Praha či se zúčastněte oborných přednášek paní prof. Kubala Havrdové, Renáty Malinové a Lucie Suché ve Velké posluchárně v Kateřinské 30 na Praze 2.

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze a 1. LF, spolek MSREHAB z. s. a Nadační fond IMPULS si vás dovolují pozvat na akci při příležitosti Světového dne roztroušené sklerózy (RS).

KVĚTNA 2023 OD 12:30 HODIN

Program:

Kateřinská zahrada, Praha 2
12:30 Rozsviťme Českou republiku (NF Impuls) – slavnostní sázení slunečnic v Kateřinské zahradě
12:45 – 13:30 ukázka správné techniky chůze nordic walking (Mgr. Lucie Suchá) – koná se za pěkného počasí v Kateřinské zahradě, hole budou k zapůjčení, ale můžete si přinést i vlastní a zkonzultovat správné nastavení s fyzioterapeutem

Neurologická klinika VFN a 1. LF UK, Velká posluchárna, Kateřinská 30, Praha 2
14:30 prof. MUDr. Eva Kubala Havrdová, DrSc: Mylné informace o léčbě RS – pohled lékaře (Jaké nepravdivé a nebezpečné informace se o RS tradují nejen na internetu)
15:15 Renáta Malinová, Mgr. Lucie Suchá: Mylné informace o léčbě RS – pohled psycho a fyzioterapeuta (O tom, co skutečně funguje v rámci psychoterapeutické a rehabilitační léčby a jak je vhodná jejich kombinace)

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email