Search
Close this search box.

Dovolené přehledně. Co všechno byste měli vědět?

aHR0cHM6Ly9zMy5ldS1jZW50cmFsLTEuYW1hem9uYXdzLmNvbS9jbXMtYXBpLm1ndy5jei9sbWMvZTA5MGM3YTktOTU1OC00YmM1LWExMzctOGM1NDQ0NWVhMGNjLmpwZWc

V souvislosti s dovolenými každý rok vyvstává celá řada otázek. Kolik volných dnů kolegům zbývá? Jak zjednodušit schvalovací proces? Jak zařídit, aby zaměstnanci byli spokojeni, ale neodjeli všichni najednou? Stáhněte si PDF poradce, který vám s tím vším pomůže.

Otázek a zdánlivých nejasností ohledně dní volna je ještě mnohem víc. Má zaměstnanec se zkráceným úvazkem stejný nárok na dovolenou jako jeho kolega, který stráví v práci 40 hodin týdně? Jak je to s lidmi pracujícími na dohody? Jak správně vypočítat výměru dovolené a kolik volných dnů lidem zbývá? Mohou firmy pracovníkům do čerpání dovolené mluvit? A kdy je možné dovolenou převádět?

Odpovědi na ně i na řadu dalších najdete v praktickém PDF, které si můžete stáhnout. Zjistíte tak, jestli máte u vás ve firmě vše nastaveno správně. A pak můžete v klidu odjet na dovolenou 🙂

Článek vznikl ve spolupráci LMC s největší česko-slovenskou advokátní kanceláří HAVEL & PARTNERS a data v něm jsou aktuální k začátku června 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email