Search
Close this search box.

Fotografická soutěž na téma “Také to zvládnu!”

ROSKA_ČB

Do soutěže vyhlášené VVOZP mohou být přihlášeny do 15. října 2023 takové fotografie, které nejlépe zachycují schopnosti a dovednosti osob se zdravotním postižením při zvládání činností vztahujících se k osobnímu, ale i pracovnímu životu.

Téma navazuje na vyhlášený Evropský rok dovedností, jehož cílem je ukázat, že i osoby se zdravotním postižením mohou žít aktivním životem a plně rozvíjet svůj potenciál ve všech oblastech (např. v kultuře, sportu, rodinném životě či zaměstnání).

Fotografie se přihlašuje do soutěže na sekretariát Vládního výboru pro osoby se zdravotním postižením, a to na e-mail fotosoutez@vlada.cz do 15. října 2023. Fotografie se zasílají ve formátu JPG ve velikosti max. 6 MB. Přihlásit se mohou profesionálové i amatéři z České republiky. Do soutěže budou přijaty od každého autora maximálně 3 fotografie.

Bližší informace pro přihlášení naleznete v Propozicích fotografické soutěže.

Na základě dotazů autorů z posledních let lze letos pro přihlášení fotografie použít přiložený formulář k přihlášení, tento formulář však není povinný, fotografie je možné přihlašovat stejným způsobem jako doposud bez formuláře.

Informace k soutěži podává Martina Jelínková, tel.: 224 002 316, 725 048 335, e-mail: jelinkova1.martina@vlada.cz.

Zdroj: helpnet.cz

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email