Search
Close this search box.

Čitelná Praha: Pomozte nám, aby se v džungli metropole už nikdy nikdo neztratil

JIS_rekrutace_web_banner_860x376-604x270

Pomozte, aby se v džungli metropole už nikdy nikdo neztratil.  Momentálně hledá respondenty pro podzimní výzkum na lokaci HolKa u Štvanické lávky.

Jsou to místní, kteří znají město nazpaměť, lidé, kteří do Prahy dojíždějí za prací a jsou vždy ve spěchu, turisté, kteří neumějí česky, ale chtějí si naplno vychutnat všechny její krásy, lidé s dočasným i trvalým pohybovým, zrakovým, sluchovým či jiným omezením, pejskaři, rodiče s kočárky, výletníci s kufry a batohy, důchodci, děti i všichni ostatní.

My všichni máme mnoho společných a nemálo specifických nároků, které kvalitní design a architektura pomáhají vyslyšet, proto chceme vaše nároky znát!

Ať jste součástí kterékoliv skupiny, ať chodíte pěšky, využíváte hromadnou dopravu, vůz, kolo nebo všechny možnosti kombinujete, vaše zpětná vazba nám pomůže promítnout do vznikajícího systému vaše potřeby a udělat ho tak tím nejlepším pro všechny.

Pokud máte zájem účastnit se výzkumu, přihlaste se do výzkumné databáze Čitelné Prahy.

Aktuálně hledáme respondenty pro podzimní výzkum na lokaci HolKa u Štvanické lávky, kde pilotujeme prvky pěší navigace – obelisk a směrovku. Za 30 minutový rozhovor na lokaci odměníme respondenty dárkovým balíčkem a možností být těmi, kdo pomůžou udělat Prahu čitelnější pro všechny.

Zdroj: helpnet.cz

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email