Search
Close this search box.

Lekce kundaliní jógy na zoomu – nabídka pro klienty s RS

joga

Od středy 10. ledna – 28. února 2024 nabízím nový cyklus lekcí na ZOOMu vždy 18:00 – 19:30. Lekce jsou vhodné pro každého včetně úplných začátečníků. Na své si přijdou i pokročilejší klienti. Lekce probíhají převážně v sedě na zemi (některé cviky jsou v sedě na patách, v leže nebo ve stoje). Relaxace je v leže a meditace v sedě – k té si můžete sednout na židli.

Tentokrát na téma: VITALITA

Kundaliní jóga je soubor různých technik, které při jejich praktikování vedou člověka k prohlubování uvědomění. Jejich „vedlejší efekt“ jsou pozitivní a blahodárné účinky na úrovni fyzického těla – protáhneme svaly a rozproudíme energii, ztišení mysli a emocí, zmírnění úzkostí, stresu a stresových reakcí, strachu, zmírnění vzteku a celkově uvedení do vnitřního klidu a rovnováhy. Lepší nálada a schopnost lépe čelit nepříjemným životním situacím a síla jít stále vpřed.

V lekcích vás čeká rozcvička, při které se protáhnete, krija (sestava) cviků, která rozproudí energii, hluboká relaxace a meditační technika.

V těchto lekcích dávám klientům více času na odpočinek mezi cviky a vybírám méně náročnější sestavy.

Cena za cyklus 8 lekcí je: 1680 Kč. Noví klienti mohou vyzkoušet nezávazně 1 lekci za 210,-

Platbu posílejte na účet: 1523334012/3030. Do poznámky napište: vitalita + příjmení

Přihlašujte se e-mailem na: satshabadkaur@seznam.cz Více informací o mně, józe a o tom, co dělám, najdete na: www.satshabadkaur.cz

Informace pro klienty, kteří již kundaliní jógu znají a vědí, že zvládnou klasické lekce:

Pokud vás z mé nabídky zaujme cokoliv, můžete se přihlásit 🙂

Těším se na viděnou.

Sat Shabad Kaur, +420 604 640 580

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email