Search
Close this search box.

Account Manager pro náš projekt Vasmajetek.cz

PRAHA, pozice určena pro OZP. Všeobecné požadavky: Vysokoškolské vzdělání nebo praxe VŠ studium nahrazující. Ochota učit se nové věci a ochota proniknout do předmětu podnikání společnosti Vasmajetek.cz. Výhody: orientace na realitním trhu a ve státní správě, orientace v problematice start-upových projektů...

Všeobecné požadavky: Vysokoškolské vzdělání nebo praxe VŠ studium nahrazující. Ochota učit se nové věci a ochota proniknout do předmětu podnikání společnosti Vasmajetek.cz. Výhody: orientace na realitním trhu a ve státní správě, orientace v problematice start-upových projektů.

Náplň práce: Název pracovní pozice Account Manager je z části odpovídající, avšak požadujeme jistou univerzálnost viz níže.

  • Primární činnost je komunikace se stávajícími klienty portálu Vasmajetek.cz (starostové, hejtmani, ředitelé majetkových odborů státních firem a odpovídajících odborů ministerstev…). V tomto ohledu vyžadujeme perfektní komunikační dovednosti (jak v psané formě, tak při osobním setkání), schopnost vyjít klientovi vstříc, ochota cestovat po republice.
  • Sekundární činnost je spolupráce při vytváření grantových žádostí (perfektní psaný projev)
  • pozice je určena pouze pro OZP

Práce z kanceláře: Praha 6, Bubeneš, ulice V tišině Pracovní doba: 9:00 – 17:00, pondělí – pátek Plat 20 000 – 25 000 Kč – závislé na kvalifikaci uchazeče

Kontakt: david.hlinka@vasmajetek.cz

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email