Search
Close this search box.

PRAGUE FASHION WEEKEND představuje stylovou tašku, která bude pomáhat

Taška vytvořená s nadšením a vášní pro módu má charitativní význam. Každý návštěvník zakoupením této tašky přispěje na nadační fond IMPULS...

Sebejistá, módní a zároveň praktická, taková je fashion taška, kterou si budou moci v průběhu konání Mercedes Benz Prague Fashion Weekendu od 18.9. – 22.9. 2013 zakoupit všichni milovníci módy. Fashion Bag MBPFW je pro tento rok vyroben v exkluzivní edici v černé barvě v kombinaci s bílou a červenou.

Taška vytvořená s nadšením a vášní pro módu má charitativní význam. Každý návštěvník zakoupením této tašky přispěje na nadační fond IMPULS, jehož cílem je podporovat projekty, zajišťující komplexní a kvalitní léčbu roztroušené sklerózy, její výzkum, jakož i osvětovou činnost. V České republice v posledních letech přibývá pacientů s roztroušenou sklerózou. V souvislosti s touto nemocí panuje mýtus, že se týká především starších lidí, opak je však pravdou, roztroušená skleróza je onemocnění, které postihuje nejčastěji lidi ve věkovém rozmezí 20–40 let …. mladé lidi, zejména ženy. Fashion bag MBPFW bude svými propracovanými detaily v podobě uzavírání na zip, vnitřní laminovanou stranou a kapsou pro všechny nezbytné maličkosti stylovým společníkem žen, které zároveň podpoří dobrou věc.

Cena Fashion bag Mercedes Benz Prague Fashion Weekend: 350 Kč. 100 Kč z každé prodané tašky budě věnováno na charitu.

Možnost zakoupení budou mít návštěvníci nejen v hlavním Fashion stanu Mercedes Benz Prague Fashion Weekend v průběhu konání akce, ale též v partnerských buticích do konce září.

V případě dotazů jsem Vám plně k dispozici.

Zita Vinšová

EV Communications

Týnská 21

110 00 Praha 1

mobil: +420 602 367 721

Tel/ fax.: +420 233 373 273

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email