Search
Close this search box.

Srdcerváči získali již více jak 420 tisíc korun!

Novinkami v katalogu jsou například rybářský prut Jakuba Vágnera, helma a brýle s podpisem Šárky Strachové (Záhrobské), možnost vyzkoušet si komentovat fotbalový zápas nebo výlet na sněžnicích s pracovníkem Správy KRNAPu...

Již téměř 420 tisíc korun se podařilo získat týmu Srdcerváčů na podporu férové práce pro osoby se zdravotním postižením.

Tyto finanční prostředky budou rozděleny Nadačním fondem pro podpou zaměstnávání oso se zdravotním postižením na základě došlých žádostí k 1. listopadu 2013 mezi projekty, které se přihlásí do následujících grantových výzev:

  • Vodafone Handicamp – Rozvoj podnikání osob samostatně výdělečně činných, které jsou osobami za zdravotním postižením
  • Otevření nových pracovních míst pro osoby se zdravotním postižením, pořízení materiálního či hmotného vybavení nutného pro rozvoj daných míst u zaměstnavatelů, kteří mají víc jak 50% chráněných pracovních míst dle zákona o zaměstnanosti
  • Rozvoj pracovních příležitostí pro osoby se zdravotním postižením na běžném trhu práce

Chcete se stát Srdcerváčem a nevíte jak na to?

Srdcerváčem se může stát každý z nás. Stačí si v období kampaně vybrat z katalogu unikátních dárků nebo zážitků na www.srdcervaci.cz, které není možné běžně koupit nebo získat.

Novinkami těchto dní jsou například rybářský prut Jakuba Vágnera, helma a brýle s podpisem Šárky Strachové (Záhrobské), možnost vyzkoušet si komentovat fotbalový zápas nebo výlet na sněžnicích s pracovníkem Správy KRNAPu.

Kdo si pořídí originální dárek nebo zážitek pro sebe či pro své blízké, třeba už k nadcházejícím Vánocům, získá nejen běžně nedostupnou věc, ale zároveň pomůže odstranit část fyzických i mentálních bariér v zaměstnávání zdravotně postižených.

Kdo by si ze stovek unikátních položek nemohl vybrat, může projekt podpořit zasláním finančního daru nebo se účastnit unikátní dražby na www.aukro.cz Právě dnes začíná ve 20,30 hodin dražba dalších zajímavých položek. FATBOY autorsky pomalovaný Jaromírem 99 (autor Aloise Nebela) a dres Tomáše Ujfalušiho s podpisy hráčů AC Sparta Praha.

Prostředky, získané po prvním listopadu, budou použity v grantovém řízení 2014. Více na www.srdcervaci.cz

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email