Search
Close this search box.

Zapojte se do projektu “Rovná cesta”

Společnost ACONTE, s.r.o. ve spolupráci s NFOZP připravují na Moravě různé kurzy a školení, které pomohou lidem s neurologickými obtížemi s uplatněním na trhu práce. Protože se projekt v současné době nachází v přípravné fázi, budeme velice rádi, když nám s jeho přípravou pomůžete i Vy! Vyplněním krátkého dotazníku nám pomůžete získat lepší představu o tom, která školení byste ocenili a rádi je také absolvovali. V tuto chvíli máte tedy možnost bez závazků ovlivnit strukturu a podobu projektu tak, aby odpovídal co nejvíce Vašim potřebám.

Připravujeme pro Vás novou možnost vzdělávání a získání rekvalifikací. Díky našim kurzům zvýšíte Vaši schopnost uplatnit se na trhu práce, zlepšíte se v komunikaci a pokud si budete chtít založit vlastní podnikání, díky našemu projektu budete přesně vědět, jak na to. Pojďte do toho s námi, společně to zvládneme.

O co se jedná? Ve spolupráci s fondy Evropské unie jsme si pro Vás připravili různé kurzy a školení, které Vám pomohou s uplatněním na trhu práce. Díky těmto kurzům si můžete zvýšit svoje profesní dovednosti nebo začít s vlastním podnikáním. Některá školení jsou ukončená rekvalifikační zkouškou v rámci národní soustavy kvalifikací.

A protože se náš projekt v současné době nachází v přípravné fázi, budeme velice rádi, když nám s jeho přípravou pomůžete i Vy! Vyplněním krátkého dotazníku nám pomůžete získat lepší představu o tom, která školení byste ocenili a rádi je také absolvovali. V tuto chvíli máte tedy možnost bez závazků ovlivnit strukturu a podobu projektu tak, aby odpovídal co nejvíce Vašim potřebám.

Chci vyplnit dotazník

Co mi účast na projektu přinese? Absolvováním kurzu se naučíte nové dovednosti a zvýšíte si Vaše znalosti v oblasti, na kterou se rozhodnete zaměřit.

Po úspěšném absolvování kurzu samozřejmě obdržíte certifikát dokládající absolvování Vámi zvolených kurzů a v případě, že se rozhodnete pro nějaký z rekvalifikačních kurzů, budete mít také možnost zdarma složit rekvalifikační zkoušku.

Již teď máme nasmlouvaných několik partnerů, kteří jsou připraveni vybraným úspěšným absolventům nabídnout možnost placené stáže. Navíc budete mít možnost využít služeb agentury práce a najít si tak vysněné zaměstnání.

Co je náplní projektu? V rámci projektu si sami zvolíte, které kurzy nebo školení chcete absolvovat. Máme připravené kurzy z vícero oblastí – podnikání, komunikace, počítačové dovednosti, online marketing, tvorba www stránek, účetnictví a administrativa.

Kompletní výčet kurzů najdete v dotazníku. Výběr z nabídky kurzů:

  • Jak začít podnikat
  • Projektové řízení v práci i v životě
  • Komunikace se zákazníkem, obchodní dovednosti
  • Jak zvládat stres a pracovní zátěž
  • Excel ve firemní praxi
  • Google Apps
  • Sociální sítě – komunikační a marketingový kanál pro firmy
  • Správa mailových a AdWords kampaní
  • Kurz podvojného účetnictví
  • Personalistika

V rámci projektu budeme spolupracovat i s agenturami práce a s různými firmami, budete mít tak možnost absolvovat placenou stáž nebo můžete využít služeb agentur práce a najít si práci podle Vašich představ.

Kolik mě bude školení stát? Všechny školení a kurzy jsou pro Vás zcela zdarma!

Pro koho je nás projekt vhodný? Projekt připravujeme pro osoby s neurologickými poruchami, ať již vrozenými nebo získanými (RS, epilepsie, dětská mozková obrna, ale i úrazy).

Do projektu se můžou zapojit všechny osoby se zdravotním handicapem, které:

  • v současné době hledají zaměstnání nebo
  • jsou ekonomicky neaktivní, tj. jsou v produktivním věku a nejsou
    • ani zaměstnané (a nevykonávají samostatně výdělečnou činnost)
    • ani nezaměstnané (tj. evidované Úřadem práce ČR jako uchazeč o zaměstnání)
    • nejedná se o osoby soustavně se připravující na budoucí povolání (tj. studenty střední školy či studenty prezenční formy vysoké školy)
    • nejedná se o osoby pobírající starobní důchod

Splňujete výše uvedené podmínky? Pojďte do toho s námi! Společně projdeme nejrůznější úskalí, která na Vás mohou na trhu práce číhat a zaměříme se na Váš osobní rozvoj a získání takové kvalifikace, která Vám umožní získat práci, která Vás bude bavit.

Řešitel projektu

Ve spolupráci s NFOZP je řešitelem projektu firma ACONTE, s.r.o., která se vzděláváním dospělých zabývá už od r. 2005. Školí na vysokých školách, pořádá vnitrofiremní školení a také úspěšně řešímvlastní projekty podporované z Evropských sociálních fondů.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email