Search
Close this search box.

Bylinkobraní

003738_05_018996

Chtěli byste vědět, jestli bylinky skutečně léčí? Máte chuť se dobře pobavit v příjemném prostředí? Myslíte si, že pomáhat hendikepovaným dává smysl? Pak je to jasné. Přijeďte v neděli 26.9. do Žirče sklidit s námi bylinkovou úrodu. Přijeďte na BYLINKOBRANÍ!

KDY:

  • neděle 26.9.2021, 10:00 – 17:00

KDE

PROGRAM

Těšit se můžete na hudební vystoupení skupiny 2JAJA z Jaroměře a duo Bohdan Janeczek. Závěr dne bude patřit kapele Petr Novák band.

To vše doplní komentované prohlídky zahradníků a přednášky odborníků. Při přednáškách se dozvíte mnoho o léčivých účincích bylinek, o použití v kuchyni či v kosmetice a zároveň o zahradě jako takové.

Součástí Bylinkobraní budou také workshopy, minijarmark zaměřený na bylinky a sociální podniky, putovní výstava a kulturní program.

 

Chystáte se na Bylinkobraní?
Dejte nám o tom vědět.

Zúčastním se

VSTUPNÉ

Výtěžek ze vstupného poputuje na nákup nových plynových kotlů pro Domov sv. Josefa.

Ty současné jsou již 20 let staré a ,slovy technika, “nevíme dne ani hodiny, kdy vypoví službu”. Právě minulou zimu často doprovázely jejich výpadky. Jeden z kotlů je už vyřazen, další 2 už není možné opravit. Společně s Vámi zajistíme Domovu ekologickou i energetickou úsporu a lidem s roztroušenou sklerózou teplo opravdového Domova.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email