Search
Close this search box.

Prosincový Běh s čelovkou

Behscelovkou

4. prosince v Teplicích a 18. prosince v Ostrově nad Ohří. Běh s čelovkou, založený spolkem Pomáhej SRDCEM, z. s., je možné považovat opravdu za symbolický – baterky účastníků osvětlí nejen předvánoční večerní města, ale také vnesou světlo a radost do života lidí nemocných roztroušenou sklerózou.

Na 2. ročníku v Teplicích v tomto roce budeme pomáhat Andree a Bohumilovi, kteří znají RS na vlastní kůži už pěknou řádku let. Přesto mají stále obdivuhodně pozitivní pohled na život! V Ostrově, kde se letos bude konat už 7. ročník, se bude tentokrát pomáhat Michaele Valentové, zakladatelce Běhu, která sama touto nemocí onemocněla a nyní se může pohybvoat jen pomocí invalidního vozíku.

Při Běhu s čelovkou nejde o rychlost. Na 5 km (nebo také 600 m dlouhé trase v Teplicích), která povede předvánočně ozdobenými městy, jsou vítáni úplně všichni – sportovci profesionálové i ti rekreační, rodiny s dětmi každého věku, vozíčkáři, pejskaři, i všichni ostatní. Jde o to, aby si všichni příchozí prožili při atmosféře Adventu sílu krásného pocitu, který se dostaví u člověka, který pomohl druhému.

Těšíme se na vás!

Více informací https://pomahejsrdcem.cz/

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email