Search
Close this search box.

Kalendář pro dobrou věc

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Náročné období pandemie Covid-19 nám všem opět připomnělo, jak důležitá je pro udržení zdraví především psychická pohoda. Někdy to však nejde „samo“ a je potřeba využít pomoc odborníka-psychoterapeuta.

Pro pacienty s chronickým neurologickým onemocněním roztroušená skleróza (RS) je psychická pohoda pro dobrý průběh onemocnění velmi důležitá, ale bohužel ne vždy je potřebná péče psychoterapeuta dostupná. Psychoterapie totiž většinou není hrazena ze zdravotního pojištění a cena jedné hodiny terapie se pohybuje od 1000 Kč výše. Také nemocnice nemají dostatek pracovních úvazků pro psychoterapeuty a psychology. Právě na tyto nedostatky v komplexní péči o osoby s RS jsme chtěli upozornit a zároveň prodejem benefičního kalendáře získat finance tolik potřebné na platy psychoterapeutů, kteří se věnují osobám s RS v pražských RS centrech.

Spolek MS rehab z.s. proto ve spolupráci s výtvarnicí-lektorkou jógy připravil mandalový kalendář na rok 2022, se kterým můžete meditovat, tvořivě relaxovat (nebo si jím jen zkrášlit zeď).

Kalendář je k dostání v RS centru VFN na Karlově náměstí (na rehabilitaci a psychoterapii), ale i na dalších místech. Doporučená prodejní cena je 500 Kč (ale čím více dáte, tím víc financí na psychoterapii osob s RS získáme). Děkujeme za Vaši podporu péče o psychické zdraví pacientů s RS.                                                                                                     

Pro podporu psychoterapie můžete posílat finanční dary na transparentní účet: 2600782244/2010

Více na www.msrehab.cz

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email